پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00015:21 - 1400/05/11

نجات فاتل شوشی از چوبه دار پس از ۴ سال

رئیس دادگستری شوش از نجات یک محکوم به قتل از چوبه دار پس از چهار سال انتظار اجرای حکم قصاص، خبر داد.

اسکندر خطایی اظهار کرد: چهار سال پیش بین دو طایفه در شهرستان شوش بر سر اختلافات قبلی، درگیری رخ داد که در این نزاع یک نفر به قتل رسید و آتش اختلافات بین این دو طایفه شدیدتر شد.

به نقل از دادگستری خوزستان، وی افزود: پس از دستگیری قاتل، خانواده وی افراد زیادی را برای پادرمیانی جهت جلب رضایت اولیای دم، فرستاند ولی خانواده مقتول اصرار بر قصاص قاتل داشتند.

خطایی خاطرنشان‌کرد: با توجه به بافت عشایری شوش و اینکه ظرفیت صلح و سازش بین مردم این شهرستان زیاد است، پرونده برای فراهم کردن زمینه مصالحه به شعبه شورای حل اختلاف ویژه عشایر شوش ارجاع داده شد و اعضاء با تلاش خود و تشکیل چندین جلسه با سران و بزرگان دو طایفه، زمینه را برای رهایی محکوم به قصاص و صلح و سازش بین این دو طایفه فراهم کردند.

رئیس دادگستری شوش گفت: به میمنت ایام دهه ولایت و عید سعید غدیرخم در جلسه‌ای با حضور اینجانب، دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان و اعضای شعبه شورای حل اختلاف ویژه عشایر شوش پرونده قتل بین دو طایفه که بیش از چهار سال به طول انجامید، اولیای دم با سنت حسنه عفو و بخشش از قصاص قاتل فرزند خود گذشت کردند و زندگی دوباره به قاتل بخشیدند و این بخشش منجر به صلح و سازش فی بین این دو طایفه شد.

منبع: hadese24
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران