پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00014:52 - 1393/05/20

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان با حضور پررنگ اروپایی‌ها

کارگر آنلاین: نمایشگاه امسال در حالی کار خود را آغاز می‌کند که 1158شرکت داخلی و خارجی در فضایی به وسعت بالغ بر 52 هزار متر مربع آخرین توانمندی های خود را در معرض دید قرار داده و با یکدیگر به رقابت می پردازند.  
با توجه به روند مثبت مذاکرات صورت گرفته با گروه 1 5 و ایجاد امنیت اقتصادی امسال کشور هایی از ترکیه-چین-ایتالیا- فرانسه-آلمان ژاپن-اسپانیا- بلژیک-یونان- اکراین-رو سیه- هند و همچنین نمایندگانی از کشور های سوئیس-کره جنوبی-امارات –فنلاند-استرالیا- امریکا-سوریه- مالزی و....حضور بسیار پر رنگی خواهند داشت.
توسعه و گسترش سبک سازی و مقاوم سازی ساختمان کشور ،کمک به رونق ساخت و ساز، شناخت توانمندی ها و کمبودهای صنعت ساختمان، آشنایی با پیشرفت های روز این صنعت در جهان، اشتغال زائی و ایجاد یک فضای اقتصادی و تجاری ویژه برای رویارویی شرکت های فعال در زمینه ماشین آلات، تجهیزات، مصالح، خدمات و تکنولوژی صنعت ساختمان مهمترین اهداف بر پایی نمایشگاه است.
در این نمایشگاه کالاهایی چون ابزارآلات، تجهیزات و ماشین آلات ساختمانی، تجهیزات و لوازم ایمنی کار، در و پنجره، نشریات و نرم افزارها، آسانسور و بالابرها، رنگ، چسب و رزین و عایق ها،آهن آلات،مفتول و صنایع وابسته ،تونل،سد،راه،سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی، حمام، سونا و آشپزخانه، دکوراسیون و معماری داخلی، شیرآلات بهداشتی، کاشی وسرامیک ارائه می شود.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران