پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00009:23 - 1396/04/17

دریافت حقو‌ق‌‌های نجومی مدیران در شرکت‌های زیان‌ده صندوق ذخیره فرهنگیان

عضو هیئت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان از پرداخت حقوق و پاداش‌های نجومی به مدیران برخی شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق خبر داد.

به گزارش کارگرآنلاین، اسدالله عباسی عضو هیئت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه اخیراً در روند این تحقیق و تفحص مستنداتی درباره میزان دریافتی برخی مدیران زیرمجموعه این صندوق به دست آمده است، گفت: برخی از مدیران شرکت‌های زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان حقوق‌ها و پاداش‌های خارج از مقرارت و ضوابط دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه برخی از مدیران شرکت‌های کوچک زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان حقوق و پاداش‌هایی دریافت کرده‌اند که معادل حقوق و پاداش یک هلدینگ است، ادامه داد: این مدیران متخلف در حالی این حقوق‌ها و پاداش‌ها را دریافت کرده‌اند که در مواقعی شرکت سودده نبوده است.

عضو هیئت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود با هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌ قضایی این حقوق‌ها و پاداش‌های خارج از قوانین پرداخت شده به صندوق بازگشت داده شود، به تسنیم گفت: نباید افرادی در شرکت کوچکی که حتی زیان‌ده بوده به نام مدیرعامل یا عضو هیئت مدیره رقم‌های نجومی دریافت می‌کردند.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران