پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00013:26 - 1398/01/13

رئیس سازمان امداد و نجات اعلام کرد؛

خبر فوری/ پایان عملیات نجات/هیچ کس در پلدختر در محاصره آب دیگر نیست

رئیس سازمان امداد و نجات با اعلام اینکه هیچ‌کس در منطقه پلدختر در محاصره سیل نیست، گفت:‌‌۶ فروند بالگرد و ۲۷ تیم ارزیاب به منطقه حادثه‌دیده اعزام شده است.
به گزارش کارگر آنلاین ، مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات در گفت‌وگو با  خبرگزاری فارس در ارتباط با آخرین روند امدادرسانی به آسیب‌دیدگان سیل در منطقه پلدختر لرستان، اظهار داشت: ۲۷ تیم ارزیاب شب گذشته به مناطق حادثه‌دیده اعزام شدند و امروز نیز ۶ فروند بالگرد به منطقه پلدختر اعزام شد. 
 
وی افزود: خوشبختانه هیچ کس در حال حاضر در منطقه پلدختر در محاصره سیل نیست و آب در منطقه فروکش کرده است. 
 
رئیس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: مواد غذایی و اقلام زیستی مورد نیاز از راه هوایی انتقال یافته و مسیرهای زمینی نیز در حال تلاش جهت بازگشایی است. 
 
سلیمی گفت: استان‌های معین همچون اصفهان، بوشهر و خوزستان نیز تمهیدات لازم را جهت کمک‌رسانی پیش‌بینی کرده و آمادگی لازم وجود دارد. 
 
وی اظهار داشت: خوشبختانه سیل در منطقه پلدختر خسارت جانی نداشته و این در حالی است که ظاهرا خسارت‌های مالی زیادی در این زمینه حاصل شده است. 
 
 
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران