پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00011:26 - 1400/05/07

زنده زنده سوختن مرد ۲۷ ساله در آتش سوزی خانه ای در اهواز

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از مرگ یک تن و مصدومیت یک نفر دیگر در حادثه آتش‌سوزی یک منزل مسکونی ویلایی خبر داد.

ابراهیم قنبری اظهار کرد: ساعت ۱۸:۰۹ چهارشنبه (۶ مردادماه) با تماس تلفنی شهروندی به سامانه ۱۲۵ این سازمان، حریق منزل مسکونی ویلایی در خیابان شقایق منطقه فرهنگیان یک اطلاع‌رسانی شد.

وی بیان کرد: ستاد فرماندهی سازمان، سریعا چهار دستگاه خودروی اطفای حریق و امداد و نجات را با امکانات و تجهیزات لازم به محل حادثه اعزام کرد.

قنبری افزود: آتش‌نشانان سریعا با مجهز کردن خود به تجهیزات انفرادی، وارد منزل مسکونی شدند و با ایمن‌سازی و تجهیزات خاموش‌کننده، شعله‌های حریق را مهار کردند.

وی افزود: این حادثه منجر به فوت یک مرد ۲۷ ساله و مصدومیت یک زن ۶۰ ساله شد که مصدوم به امدادگران اورژانس ۱۱۵ تحویل داده شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه علت حریق توسط کارشناسان سازمان در دست بررسی است، گفت: آتش‌نشانان در ساعت ۱۹:۴۵ پایان عملیات را اعلام کردند و به ایستگاه مربوطه بازگشتند.

منبع: hadese24
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران