پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00014:15 - 1400/06/22

دزدی میلیونی پسر ۱۶ ساله به حساب پدر بازنشسته اش / او عاشق موبایل بود

کارگر آنلاین | رئیس پلیس فتای استان فارس گفت: پسر ۱۶ ساله کارت بانکی پدر بازنشسته خود را در شیراز خالی کرد.

سرهنگ حشمت سلیمانی بیان کرد: با مراجعه مردی ۷۰ ساله به پلیس فتا مبنی بر برداشت غیرمجاز ۱۲۰ میلیون ریال از حساب بانکی‌اش، موضوع در دستور کار تیمی از کارشناسان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در اقدامات اولیه کارشناسان مشخص شد که متهم با استفاده از کارت شاکی اقدام به خرید یک دستگاه گوشی هوشمند موبایل به صورت اینترنتی کرده است.

  • رئیس پلیس فتای فارس گفت: در بررسی‌های بیشتر مشخص شد متهم پسر ۱۶ ساله شاکی است و پس از حضور در این پلیس منکر انجام هرگونه عمل مجرمانه شد ولی با دیدن ادله دیجیتال و مستندات به بزه انتسابی خود اعتراف کرد.
  • سرهنگ سلیمانی افزود: متهم در اعترافات خود بیان داشت همیشه می‌دانستم که مبالغ زیادی پول در کارت بانکی پدرم موجود است و همچنین از رمز کارت وی نیز با خبر بودم و از طرفی دوستانم گوشی‌های هوشمند داشتند و من هم می‌خواستم مثل آنها گوشی موبایل جدید داشته باشم و این موضوعات باعث وسوسه من شد و بدون اینکه پدرم متوجه شود با کارت بانکی وی اقدام به خرید کردم.
  • این مقام سایبری به شهروندان توصیه کرد: کارت‌ها و اطلاعات بانکی خود را در محل‌های امن و دور از دسترس دیگران نگهداری کنید و هنگام انجام هرگونه تراکنش دقت کنید که اطلاعات در اختیار افراد دیگر قرار نگیرد.
  • وی از عموم مردم خواست هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مواجهه با موارد مشکوک موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir (بخش ارتباطات مردمی) یا به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.
منبع: hadese24
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران