پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00015:53 - 1400/11/10

با مصرف این نوشیدنی خستگی روزانه را رفع کنید

این شربت درمان زخم بستر و رفع خستگی و سردرد روزانه

کارگرآنلاین| یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در درمان زخم بستر و رفع خستگی و سردرد روزانه موثر دانست.

به گزارش کارگرآنلاین شربت میوه نارنج (میوه نارنج آب لیموترش تازه عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسیدفولیک، فیبر، پروتئین، فسفر، رزین، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، اسیدسیتریک، فلاونوئیدها، کارتنوئید‌ها و ... است.

برای بررسی خواص شربت میوه نارنج و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم ترین خواص شربت میوه نارنج

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی  درباره مهم‌ترین خواص شربت میوه نارنج گفت: این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A، E، C. و فلاونوئید‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود؛ همچنین با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و باعث از بین رفتن سلول‌های سرطانی می‌شود.

وی افزود: شربت میوه نارنج دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است و موجب ترمیم و بازسازی سلول‌ها می‌شود و علاوه بر اینکه از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند، باعث تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو می‌شود.

عظمایی بیان کرد: تقویت حافظه، کاهش فشار و چربی خون، تقویت سیستم قلبی عروقی، رفع کبودی بدن از دیگر خواص این شربت بی نظیر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت به علت داشتن فیبر بالا موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش، هضم بهتر غذا و رفع یبوست می‌شود.

وی اظهار کرد: ویتامین C. بالا در این شربت موجب جذب بهتر آهن در بدن می‌شود.

عظمایی بیان کرد: شربت میوه نارنج با افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها، موجب کاهش وزن، لاغری و تناسب اندام می‌شود.

این محقق پژوهشگر طب سنتی گفت: از دیگر خواص این شربت فوق‌العاده می‌توان به درمان زخم بستر، رفع خستگی، بوی بد دهان، تهوع و استفراغ، رفع سردرد، و تقویت بینایی اشاره کرد.

وی اظهار کرد: این شربت به علت داشتن آهن و اسیدفولیک موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار سودمند است، البته زنان باردار نباید در مصرف این شربت زیاده‌روی کنند.

عظمایی بیان کرد: شربت میوه نارنج تاثیر فوق‌العاده‌ای در درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، آسم و تنگی نفس دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: این نوشیدنی بی‌نظیر برای درمان درد‌های مفصلی و عضلانی بسیار مفید و اثربخش است؛ همچنین باعث بهبود کیفیت خواب و آرامش قلب و اعصاب می‌شود.
مقدار مصرف شربت میوه نارنج

عظمایی گفت: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت میوه نارنج

-آب میوه نارنج ۳ لیوان
-آب لیموترش تازه نصف لیوان
-عسل ۳۰۰ گرم
طرز تهیه شربت میوه نارنج

-برای تهیه این شربت ابتدا آب میوه نارنج و آب لیموترش را ترکیب می‌کنیم.
-سپس در حرارت ملایم ۵۰ درجه سانتی‌گراد کمی حرارت می‌دهیم.
-در این مرحله عسل را به شربت اضافه می‌کنیم.
-شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت میوه نارنج

-برای تهیه یک لیوان از این شربت، ۴-۳ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب اضافه می‌کنیم.
-شربت آماده میل کردن است.
نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال می‌توان چند تکه یخ به شربت اضافه کرد.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
لینکستان
طرح افق بانک رفاه کارگران
تریبون کارگر آنلاین