پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00018:32 - 1400/06/17

توضیحات پلیس درباره سرقت میلیاردی از منزل یکی از معاونین استاندار هرمزگان

کارگر آنلاین | رییس پلیس آگاهی استان هرمزگان پخش شایعه سرقت میلیاردی طلاجات و وجه نقد از منزل یکی از معاونین استاندار در فضای مجازی را شایعه واهی و کذب محض عنوان کرد.

 سرهنگ عبدالمجید کرمی گفت:  در پی انتشار یک گزارش خبری با عنوان سرقت چندمیلیاردی طلاجات و وسایل از منزل یکی از معاونین استاندار  در رسانه هاو فضای مجازی استان، بیان کرد: در پی اعلام یک فقره سرقت منزل متعلق به یکی از کارکنان استانداری ،  بلافاصله  چند تیم تخصصی  از پلیس اگاهی و انتظامی به محل اعزام شدند.

 

  • این مسئول انتظامی اظهار داشت:  ماموران پس از حضور در محل کلیه اقدامات قانونی انجام و مشحص شد که مالباخته در مشاهدات اولیه به علت بهم ریختگی یکی از اتاق های منزل به اشتباه اعلام سرقت طلاجات و چند دستگاه گوشی تلفن همراه و تبلت شده که با کمی جستجوی میدانی توسط ماموران در حضور شاکی و همسرش طلاجات، تبلت و گوشی ها کشف و تحویل مالباخته شد .
  • وی خاطر نشان کرد : در این رابطه با هماهنگی قضایی تعداد 6 نفر مظنون احضار و تحت بازجویی های پلیسی قرار گرفتند که اقدامات و تحقیقات لازم در خصوص شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان ادامه دارد.

     

  • سرهنگ کرمی اظهارکرد: پس از اعلام این سرقت برخی افراد مغرض و معلوم الحال با دامن زدن به این موضوع با انتشار اخبار و شایعات واهی و خیالی با عناوین مختلف از جمله سرقت چند میلیاردی طلاجات و وجه نقد قصد منحرف کردن افکار عمومی و تشویش در اذهان داشتند که اقدامات تخصصی لازم در خصوص شناسایی و دستگیری عاملان انتشار شایعه و اخبار کذب در فضای مجازی و رسانه ای در دستور کار قرار دارد.
  • رییس پلیس اگاهی استان هرمزگان در پایان از عموم شهروندان و مردم فهیم استان خواست به اخبار کذب و شایعات غیر موثق در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی  توجه نکرده و صرفا اخبار صحیح را از منابع و کانال های رسمی و سازمانی دربافت نمایند
منبع: hadese24
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران